dimarts, 3 de novembre del 2015

La UEFA atura el 'cas estelades'

per Redacció 3 de Novembre 2015 a les 18.58 h 


El Barça i l'organisme internacional acorden una treva temporal perquè no s'incrementin les sancions al club blaugrana per l'exhibició de banderes independentistes.





Estelades al Camp Nou   |   AFP


El Barça i la UEFA han arribat a un acord per fer una treva temporal perquè no s'incrementin les sancions al club blaugrana per l'exhibició d'estelades.

El club blaugrana i l'organisme internacional han decidit aturar l'anomenat 'cas estelades' fins que el procediment judicial obert pel partit del Barça contra el Bayer Leverkusen del setembre no arribi al final.

La sanció ha arribat al tribunal d'apelació i en dos o tres mesos hi podria haver una resolució. Si aquesta dóna la raó al Barça, el 'cas estelades' haurà acabat i no s'acumularan pas les sancions. Tot i això, la UEFA continuarà fent expedients informatius en cada partit on hi hagi estelades.

Si pel contrari la resposta d'apelació no dóna la raó al Barça, el club portarà el cas al TAS. Això faria que el cas s'allargui encara dos o tres mesos més.

L'acord ha arribat aquest dimarts, un dia abans del partit entre el Barça i el BATE Borisov al Camp Nou, que previsiblement s'omplirà de banderes independentistes, després que diverses entitats hagin organitzat un desplegament per a repartir-ne 30.000 exemplars. 


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/11/la_uefa_atura_el_cas_estelades_152920.php