dissabte, 7 de novembre del 2015

Gabriel Rufián serà el número 1 d'ERC a Madrid


per Redacció 7 de Novembre 2015 a les 11.14 h

Joan Tardà ha proposat al Consell Nacional ocupar el segon lloc i situar Rufián al capdavant.











ERC aposta per Gabriel Rufián, vinculat a l'ANC i a l'associació Súmate de castellanoparlants independentistes per encapçalar la candidatura a Madrid. I farà tàndem amb Joan Tardà, així ho ha proposat avui al Consell Nacional el mateix Tardà. Ja hi ha diverses piulades a Twitter de dirigents i militants d'ERC que agraeixen al diputat la seva generositat per la proposta feta. El número 3 de la llista serà per a l'exregidora d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona Ester Capella, que en aquesta última legislatura a les Corts va ser senadora per designació autonòmica, i va ser l'única representant del partit en aquesta cambra.




Durant les darreres setmanes havien sonat tots dos noms per encapçalar la llista d'ERC al Congrés espanyol, però faltava per concretar quin dels dos perfils seria el número 1. De fet, Rufián ja havia comunicat a l'ANC que hauria de deixar les seves funcions al secretariat de l'entitat sobiranista perquè aniria a Madrid.

Rufián és una de les veus emergents de Súmate i participa en diverses tertúlies de mitjans de comunicació, i és també articulista d'El Món. 







Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/11/rufian_sera_el_numero_1_d_erc_a_madrid_153098.php