dilluns, 2 de novembre del 2015

Cotarelo: "I si els vots que li falten a Mas arriben de CSQP?"

per B.V. / Redacció 2 de Novembre 2015 a les 12.22 h


"Hi haurà govern, amb candidat de consens, no hi haurà eleccions anticipades", assegura l'escriptor, politòleg i sociòleg.





Cotarelo, a Cornellà   |   MADRONA OTERO


L'escriptor, politòleg i sociòleg Ramon Cotarelo ha opinat sobre la investidura del proper president de la Generalitat, en un escrit publicat al seu Facebook, titulat Una conversa amb David Fernández. L'articulista d'El Món ha preguntat: "No seria possible indagar les possibilitats que els vots que li falten a [Artur] Mas procedeixin de CSQP, també coneguda com a QWERTY?".

Cotarelo ha afegit que això ja és "jugar en camp d'un altre equip", i pel que se sap fins ara, "QWERTY dóna per això i per a molt més per la incertesa des d'on habita, però precisament per això no mereix la pena incloure-la en els càlculs de la fatídica nit de gener", ha apuntat en l'escrit.

A més, Cotarelo també parla de l'opció d'Oriol Junqueras: "Quan el nom de Mas s'esfuma, tot es torna diàfan". "Junqueras podria concitar el consens precís, sense dubte. També podria ser que el nou president de consens nomenés conseller en cap a Mas". I conclou: "Hi haurà govern, amb candidat de consens, no hi haurà eleccions anticipades".


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/11/cotarelo_no_seria_posible_indagar_las_posibilidades_de_que_los_votos_que_faltan_a_mas_procedieran_152843.php