dimarts, 6 d’octubre del 2015

Sabadell dóna suport a Mas, Ortega i Rigau després de ser imputats pel 9-N

per Agències 6 d' Octubre 2015

La proposició ha comptat amb els vots favorables d'Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell, CiU i Guanyem.

 

 


Artur Mas i Joana Ortega al Parlament



La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest dilluns una proposició, a petició de CiU i ERC, de suport al president de la Generalitat en funcions, Artur Mas; l'exvicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament en funcions, Irene Rigau, per la seva imputació per l'organització del 9N.



La proposició ha comptat amb els vots favorables d'Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell, CiU i Guanyem, i amb els contraris de PSC, C's i PP, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Les esmentades imputacions les han qualificat de "greus" en termes polítics i democràtics, sense precedents a l'Europa del segle XXI, i entre els acords, a més del suport, també s'inclou denunciar l'ús partidista per part de l'Estat de les institucions judicials, així com enviar la moció a la Generalitat, al president del Govern espanyol, al Parlament i al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/10/sabadell_dona_suport_a_mas_ortega_i_rigau_despres_de_ser_imputats_pel_9n_151700.php