dimarts, 13 d’octubre del 2015

La plaça de Sant Jaume, plena de gom a gom en suport als encausats pel 9-N

Dimarts  13.10.2015  19:38

PAÍS




Foto: ANC.


L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) han convocat concentracions aquest vespre davant els ajuntaments, en suport a Irene Rigau i Joana Ortega, que han declarat avui al TSJC per haver fet possible el 9-N, i el president Artur Mas, que declararà dijous.

La més multitudinària ha estat davant de l’ajuntament de Barcelona, a la plaça de Sant Jaume, presidida per la batllessa, Ada Colau. Colau ha llegit el manifest del Pacte Nacional pel Dret de Decidir, contra l’encausament de les autoritats catalanes.


Ho ha fet al costat dels secretaris generals de Comissions Obreres i UGT, Joan Carles Gallego i Josep Maria Àlvarez, i del president del Pacte Nacional pel Dret de Decidir, Joan Rigol, a part de representants d’altres partits del Pacte. Vegeu el vídeo de la intervenció de Colau:

http://www.vilaweb.cat/noticies/la-placa-de-sant-jaume-plena-de-gom-a-gom-en-suport-als-encausats-pel-9-n/


Les concentracions han tingut lloc davant dels ajuntaments de tot el Principat. A Twitter la informació sobre les concentracions s’ha aplegat en l’etiqueta #9NSomTots:





           
           
         




Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/la-placa-de-sant-jaume-plena-de-gom-a-gom-en-suport-als-encausats-pel-9-n/