dimecres, 7 d’octubre del 2015

Junts pel Sí i la CUP, junts al Parlament

per Redacció 7 d' Octubre 2015 

Per primer cop es formarà una ala independentista en el repartiment dels despatxos dels grups parlamentaris.

 






 
Junts pel Sí i la CUP estaran físicament junts al nou Parlament. Aquest ha estat el criteri de repartiment dels despatxos dels grups parlamentaris. Per primera vegada l'ala dreta de la cambra serà totalment independentista. Tot els grups unionistes i els de la tercera via han quedat en canvi instal·lats en l'ala esquerra del Parlament.

Fins ara el repartiment seguia el criteri habitual de dreta a esquerra, igual que en l'hemicicle, sorgit de la Revolució francesa. Però en aquesta ocasió han considerat més operatiu seguir el criteri d'una possible majoria governamental independentista, per si es tira endavant el full de ruta de la desconnexió.

En els despatxos que corresponen als 62 parlamentaris de Junts pel Sí, els diputats de CDC, ERC i independents estan barrejats i no segueixen cap criteri de partit. Estaran ubicats la banda més propera a la sala de premsa.

A l'altre extrem, els diputats de Ciutadans ocuparan la primera planta, perquè són el grup més gran amb els seus 25 diputats. Després hi aniran els 16 del PSC, els 11 de QSQP i els 11 del PP.
 
 
Enllaç noticia :