dimecres, 28 d’octubre del 2015

Antonio Baños, a Telecinco: ‘Ens solidaritzem amb els companys anarquistes detinguts a Catalunya’

Dimecres  28.10.2015  12:15

PAÍS








Antonio Baños ha expressat la solidaritat amb els anarquistes detinguts avui en una operació de l’Audiència espanyola. N’ha parlat en directe a Telecinco, quan el començaven a entrevistar en el programa ‘AR’ que presenta Ana Rosa Quintana. El periodista Arcadi Espada se n’ha rigut, però Baños ha mantingut la calma en tot moment, també quan Espada i Quintana atacaven la CUP i Junts pel Sí per la declaració d’inici del procés cap a la independència acordada ahir.


Enllaç video  : http://www.telecinco.es/elprogramadeanarosa/politica/chacon-arrimadas-banos-tenso-debate_2_2074830038.html



D’una altra banda, l’ex-diputat de la CUP David Fernàndez ha denunciat una ‘criminalització de la dissidència’, referint-se a aquesta operació policíaca, en què s’han fet escorcolls a locals llibertaris de Barcelona i de Manresa i hi ha hagut nou detinguts. 

En declaracions a Catalunya Ràdio, ha recordat que en la primera fase d’aquest cas, quan la policia va entrar a la Kasa de la Muntanya, els detinguts foren posats en llibertat al cap d’un mes. ‘O és una organització criminal terrorista o se’ls deixa al cap d’un mes en llibertat. Totes dues coses no quadren’, ha dit Fernàndez. A més, ha remarcat que aquests últims anys no hi havia hagut cap activitat terrorista de cap grup de caràcter anarquista.


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/antonio-banos-a-telecinco-ens-solidaritzem-amb-els-companys-anarquistes-detinguts-a-catalunya/