dimecres, 2 de setembre del 2015

The New York Times: "L’avís de Merkel sobre la independència de Catalunya és una vaguetat"

02/09/2015

PLEBISCITÀRIES

El diari nord-americà assegura que la cancellera alemanya "es va limitar a dir que compartia la postura de Rajoy".


Redacció



Portada d'avui de 'The New York Times'



El prestigiós diari nord-americà ‘The New York Times’ publica avui un article sobre les declaracions d’ahir de la cancellera alemanya, Angela Merkel, en relació a Catalunya. Considera el diari que “l’avís de Merkel sobre la independència de Catalunya és una vaguetat”. La cancellera alemanya va assegurar que la seva posició era “molt semblant” a la del president espanyol, Mariano Rajoy, i va demanar “respectar la sobirania i integritat territorial dels Estats”.


‘The New York Times’ explica que “quan se li va preguntar en una conferència de premsa amb Mariano Rajoy si una declaració d’independència de Catalunya significaria la seva expulsió de la UE, Merkel es va limitar a dir que compartia la postura de Rajoy i que les lleis internacionals i nacionals han de ser obeïda.”

Finalment, el diari assenyala que “CDC i altres grups polítics i civils estan executant una llista conjunta i diuen que deixaran unilateralment Espanya si obtenen una majoria en les eleccions del 27 de setembre”, i recorda que “Madrid ha descartat qualsevol possibilitat de secessió”.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/09/the_new_york_times_l_avis_de_merkel_sobre_la_independencia_de_catalunya_es_una_vaguetat_112162.php

1 comentari :

Anònim ha dit...

Què els hi donin!!!