dijous, 3 de setembre del 2015

Rajoy: "La independència de Catalunya no es produirà, és un disbarat"

03/09/2015

PLEBISCITÀRIES

El president espanyol assegura que utilitzarà "tots els instruments que ens permet l'Estat de dret" per aturar el procés.


Redacció



Mariano Rajoy i Carlos Herrera


El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dijous al matí que Catalunya no serà independent. En una entrevista a la Cadena COPE, el líder del PP ha etzibat que "la independència no es produirà en cap cas, això és un disbarat". A més, ha afegit que si Catalunya esdevé un Estat "sortirà de la Unió Europea" (UE).


Rajoy, que ha deixat entreveure que les eleccions espanyoles seran el 20 de desembre, ha apuntat que el govern del PP reaccionarà "amb tots els instruments que ens permet l'Estat de dret". A més, el president espanyol ha assenyalat que ell sempre intentarà el diàleg amb el president català, Artur Mas, i ha retret que "intentar parlar amb algú que exigeix fer quelcom il·legal, jo he de dir que no".

Pel que fa a la proposició de llei que ha presentat el PP per modificar la regulació del Tribunal Constitucional (TC), Rajoy ha afirmat que "és una molt bona decisió que les sentències es compleixin".




Enllaç noticia :


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/09/rajoy_la_independencia_de_catalunya_no_es_produira_es_un_disbarat_112200.php