dimecres, 9 de setembre del 2015

Llach reparteix llenya a Felipe González, Podemos i el govern espanyol

Dimecres, 9 de setembre de 2015 10:20 h

El número 1 de Junts pel Sí a Girona ha dit que l'expresident espanyol "és el manipulador esquerranós més important des de la transició"


Lluís Llach ha estat contundent aquest matí a l’hora de rebatre l’actitud de Felipe González els últims dies, sobretot després de negar que digués que Catalunya hauria de constar com a nació a la Constitució espanyola. En una entrevista a RAC1, Llach ha dit que l’expresident espanyol “és el manipulador esquerranós més important des de la transició”, i també ha afirmat que “és una guineu, fa pudor però és molt llesta”. 



El cantautor Lluis Llach


"Nepotisme" de Llach

El número 1 de Junts pel Sí a Girona recorda l’engany que va suposar a molts votants la incorporació de l’Estat a l’OTAN després de defensar no adherir-s’hi, l’Estat de les autonomies o el “nepotisme” que va protagonitzar al llarg del seu mandat. “Deu ser l’únic president que acompanya el seu ministre fins la porta de la presó per abraçar-lo”, ha expressat el cantautor de Verges. També ha deixat clar que si Felipe González no hagués comès tants errors, Aznar mai hauria estat president del govern espanyol.

Pablo Iglesias, amb "opressions sexuals"


Durant el programa ‘El Món a RAC1’ de Jordi Basté, Llach també ha criticat les declaracions del ministre de defensa d’ahir amb ironia: “Si un dia portessin els tancs, portaríem termos de cafè amb llet perquè es tranquil·litzessin i, a més, nosaltres somriuríem perquè ja ho tindríem”. La reacció de Pablo Iglesias a les provocacions de Pedro Morenés –“PP i CDC els agrada jugar a ‘guerretes’”- tampoc ha agradat gens a Llach, i li ha respòs de manera contundent: “Les seves opressions sexuals amb el senyor Mas que les arregli amb el psicòleg i, si convé, ja farem una col·lecta”. Segons el cap de cartell de Junts pel Sí a Girona, un hereu del 15-M mai hauria parlat de ‘guerretes’.


Enllaç noticia :