dimecres, 2 de setembre del 2015

La Fiscalia espanyola retreu al Govern que no identifiqui l'informàtic del 9-N

02/09/2015

Els fiscals Emilio Sánchez Ulled i Francisco Bañeres demanen al TSJC tornar a remetre aquest requeriment al director del CTTI.

 

Agències / Redacció



Cues davant l'institut Joan Miró de Cornellà



 La Fiscalia Superior de Catalunya considera que el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat "eludeix obertament identificar" al responsable que va dur a terme la coordinació i direcció d'incidències informàtiques el 9-N.

En un escrit, els fiscals Emilio Sánchez Ulled i Francisco Bañeres demanen al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) tornar a remetre aquest requeriment al director del CTTI "amb les prevencions corresponents" de no complir amb el que s'ha sol·licitat; el tribunal ja ha enviat el nou requeriment.

El TSJC investiga en aquesta causa al president de la Generalitat, Artur Mas; a la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i a la ja exvicepresidenta Joana Ortega per la consulta sobre la independència.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/09/la_fiscalia_espanyola_retreu_al_govern_que_no_identifiqui_l_informatic_del_9-n_112179.php