diumenge, 6 de setembre del 2015

Els “anacletos” envairan Catalunya la setmana del 27-S

Diumenge, 6 de setembre de 2015 13:40 h

El ministeri de l’Interior patrullarà les principals ciutats de Catalunya amb vehicles camuflats, perquè “els Mossos són poc de fiar”, assegura El Confidencial


El digital madrileny assegura que com que els comandaments dels Mossos “són poc de fiar”, el Ministeri de l’Interior posarà en marxa un dispositiu, que ja va assajar el passat 9-N, amb 40 vehicles patrullant les principals ciutats catalanes per “prendre nota de la situació en cada moment”. El digital també revela que el ministre Fernández Díaz va plantejar a la vicepresidenta espanyola la possibilitat d’assumir el comandament dels Mossos dies abans del 9-N, però que Sáenz de Santamaría ho hauria rebutjat per l’efecte “bumerang perniciós”  que podria tenir la mesura pel govern espanyol, i assegura que ara les coses podrien canviar perquè amb la nova llei de Seguretat no és imprescindible retirar les competències a la Generalitat per assumir el comandament dels Mossos.  
 
 
 
1200 policies espanyols per garantir la seguretat ciutadana a Catalunya el 27-S

A l’espera de decidir si el ministeri prendrà el comandament de la policia catalana, el digital assegura que s’ha posat en marxa un operatiu que aprofita antigues dependències policials de Barcelona en desús i que des de fa setmanes es porta a terme una tasca de "captació" d’informació al carrer per preparar qualssevol dispositiu. A més a més, revela que s’incrementaran els efectius policials per reforçar els 500 agents instal·lats al Maresme  i que es traslladaran 700 efectius a Castelló i Saragossa per poder disposar de 1200 efectius.

Alarma d’Estat per unes piulades de portaveu de Mossos per la independència



El que preocupa al Govern espanyol, segons El Confidencial, és l’actitud d’un “reduït nucli de Mossos fanàtics de l’independentisme” que està “articulat” en la Plataforma de Mossos per la independència, “enquadrat” dins l’ANC. I és que han descobert algunes comunicacions d’agents d’aquest nucli amb informació sensible que preocupa el ministeri, bàsicament un seguit de piulades del portaveu de Mossos per la Independència, Albert Donaire a Twitter. 


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/429264/els-anacletos-envairan-catalunya-la-setmana-del-27-s