dijous, 17 de setembre del 2015

Anna Gabriel (CUP) acusa Catalunya Sí que es Pot de «trair» Catalunya

| 16/09/2015 a les 21:55h

ELECCIONS 27-S

La número dos de la CUP per Barcelona lamenta haver "confiat" en l'espai ara representat per la candidatura de Lluís Rabell

David Fernández assegura estan "al mig" entre la llista que integra ICV i Podem i Junts pel Sí

Anna Gabriel titlla Societat Civil de «tapadora de l'extrema dreta» 


David Fernández i Anna Gabriel a La Violeta de Gràcia | I.M.

 Anna Gabriel, número 2 de la CUP, s'ha mostrat beligerant amb Catalunya Sí que es Pot i ha argumentat que "amb l'esquerra hi havíem confiat i ens dol molt més quan et traixen". "Aquest país ja no aguanta més traicions de la classe treballadora", ha afegit, en referència a aquesta formació. Per la seva banda, l'exdiputat David Fernández, s'ha sumat les crítiques de Gabriel i ha assegurat que en els últims anys "l'esquerra ha estat governant com la dreta".

D'altra banda, una insistent pregunta del públic sobre si la CUP investiria a Artur Mas com a president ha fet que Fernández reivindiqués el paper de la CUP a favor de l'indpendentisme i de la justícia social. "Quan Junts pel Sí ens pregunta si els seguirem en l'alliberament nacional del nostre poble els diem que sí, i quan nosaltres els preguntem si ens seguiran en l'alliberament social del nostre poble, callen", ha assegurat Fernández.

L'exdiputat de la CUP ha plantejat aquesta mateixa situació respecte de Catalunya Sí que es Pot, però a la inversa. "Quan els preguntem per l'alliberament nacional del nostre poble, callen", ha afirmat, tot afegint "la CUP estem al mig".

Avui la CUP jugava a casa. I amb l'actor Willy Toledo com a convidat a l'acte que ha tingut lloc al casal La Violeta del barri de Gràcia. Aquí, Fernández ha reflexionat sobre el context mundial de "pirates" i l'europeu de "canalles", que han fet que "els de baix paguin la crisi" i que la mar mediterrània pugui ser batejada com a "mare mortum", per culpa de les seves polítiques d'immigració. 








Enllaç noticia :