dilluns, 7 de setembre del 2015

Alfred Bosch gira l’esquena a Colau per les seves mentides

actualització Dilluns, 7 de setembre de 2015 11:05 h

El consistori barceloní vota a favor de adherir-se a l’AMI, però Barcelona en Comú impedeix que arribi a la majoria absoluta


Nou escenari a l’Ajuntament de Barcelona. Esquerra ha retirat el suport al govern Colau, que queda ara més aïllat que mai, lluny de la majoria absoluta. Ho ha anunciat Alfred Bosch durant el ple extraordinari que el consistori ha celebrat per discutir l’adhesió de la capital catalana a l’AMI. El motiu és ben clar: Colau ha incomplert la seva paraula en les negociacions per la investidura, quan va anunciar que aniria a la manifestació de la Diada i que estudiarien la incorporació de Barcelona a l’Associació de Municipis per la Independència.





Bosch: "ara tot s'ho haurà de guanyar"

Alfred Bosch ha dit que de la mateixa manera que ERC va donar suport a l’alcaldessa a l’inici del mandat, ara li retira per les seves mentides en la vigília del ple d’investidura i diu que “ara tot s’ho haurà de guanyar”. Al seu torn, la CUP ha guanyat la partida del discurs alternatiu a Barcelona en Comú, dient-los que ells sí que volen canviar les coses i per això voten Sí. A més, ha deixat en evidència a Colau reclamant que s’aturi la persecució policial de la Guàrdia Urbana als manters i l’ha titllada d’actuar amb cinisme perquè continua defensant que Barcelona actuï de ciutat refugi amb els sirians desplaçats per la guerra.

L'excusa: "L'AMI és conservadora"



El grup de govern ha justificat el sentit del seu vot dient que tenen opinions plurals. A més, en paraules del regidor Jaume Asens l’AMI és “conservadora i defensa més aviat els postulats de Cambó i Torres i Bages i no els de Salvador Seguí o Lluís Companys”. Ha dit que l’entitat no posa al mateix nivell progrés nacional i progrés social. En la votació, no hi ha hagut sorpreses i l’adhesió de Barcelona a l’AMI ha guanyat, però només amb majoria simple, cosa que no és suficient. El Sí ha rebut 17 vots (CDC, ERC i CUP), el No 12 (C’s, PSC, PP) i l’abstenció 12 més (BeC i UDC).


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/429401/alfred-bosch-gira-lesquena-a-colau-per-les-seves-mentides