dilluns, 3 d’agost del 2015

VOX demana presó per Artur Mas

03/08/2015

PLEBISCITÀRIES

L'etiqueta #ArturMasEnSotoDelReal, utilitzada per Santiago Abascal, es converteix en trending tòpic a Espanya.


Nerea Rodríguez


Les piulades de Santiago Abascal


VOX ha demanat avui presó pel president de la Generalitat, Artur Mas. Ho ha fet el candidat del partit a la presidència del govern espanyol, Santiago Abascal, mitjançant 4 piulades al seu Twitter. En la primera d’elles, assegura que “Artur Mas ha fet un gravíssim i irreparable mal a l’interès general, a l’article 155 de la Constitució, i ha comès diversos delictes del Codi Penal”. En el segon tuit, afirma que “el debat no és electoral; és si la Llei és igual per a tots. A VOX ho veiem clar. Artur Mas ha d’anar a la presó”.

En la tercera piulada insisteix: “Delictes de Mas: desobediència, malversació, prevaricació, usurpació de funcions i sedició. Igualtat davant la llei?” I en el quart tuit, conclou: “En un país democràtic a un sediciós no se’l rep a la Zarzuela. Se li paren els peus i se li aplica la Llei”.

El compte de Twitter de VOX ha repiulat els quatre tuits. A més, Abascal ha inclòs a totes les piulades l’etiqueta #ArturMasEnSotoDelReal, i el hashtag s’ha convertit ràpidament en trending tòpic a Espanya.






Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/08/vox_demana_preso_per_artur_mas_111347.php