divendres, 21 d’agost del 2015

Rovira s’emprenya a l’UCE contra els retrets dels alumnes pels desacords entre CDC i ERC

1/08/2015

PROCÉS CATALÀ

La secretària general republicana demana “prou de dir que no ens entem, tenim acord o no tenim un acord?” i encomana la parròquia independentista a posar-se a treballar.


Quico Sallés (Prada, el Conflent)


Rovira, empipada - J.M. Montaner/UCE

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, s’ha enfadat aquesta tarda, dins d’un ordre, amb els alumnes de la UCE que li retreien els constants desacords entre CDC i ERC des del 9-N fins pactar la llista Junts pel Sí.   

“Tenim un acord o no? Hem arribat a un acord o no? Prou! Tenim una data, un acord però la feina està per fer! No tenim res més que un acord i s’ha de guanyar!!!”, s’ha exclamat i queixat Rovira visiblement empipada.

La número dos republicana ha exigit als alumnes que ha definit com “convençuts” que deixin estar els retrets i surtin i evangelitzin els que encara no estan convençuts i s’acabin els retrets pels desacords que han marcat el camí del procés en els darrers mesos entre els dos principals partits del Parlament per guanyar el 27-S.

Rovira ha alertat que la majoria independentista encara no està assegurada el 27-S i ha demanat un darrer esforç per guanyar en escons el mandat democràtic per començar el procés d'independència. "Pràcticament som majoria", ha recordat Rovira per insistir en què encara queda assolir la victòria a les plebiscitàries.




Enllaç noticia :


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/08/rovira_s_emprenya_a_l_uce_contra_els_retrets_dels_alumnes_pels_desacords_entre_cdc_i_erc_111804.php