dimecres, 5 d’agost del 2015

Manos Limpias vol detingut a Artur Mas

Dimecres, 5 d'agost de 2015 14:55 h

Demà Manos Limpias demanarà a la Fiscalia la detenció del President de la Generalitat i la suspensió cautelar de les seves funcions.

 




Les eleccions que han de portar a Catalunya a la independència ja estan convocades i la maquinària de l’unionisme ja funciona a tota marxa. L'última de Manos Limpias en la seva croada contra Artur Mas no s’ha fet esperar i el sindicat ja ha anunciat que demanarà la detenció del President de la Generalitat per desafiant davant l’Estat.

Manos Limpias presentarà demà dijous davant la Fiscalia General de l'Estat una denúncia per tal que iniciï els tràmits per a la suspensió de les funcions del president de la Generalitat, Artur Mas, i la seva posterior detenció. 

El sindicat justifica aquesta petició pel "constant desafiament a l'Estat de dret", les "amenaces i coaccions" a les institucions i la "incitació a la sedició" per part de Mas. A través d'una nota, també han denunciat que el decret de convocatòria del 27-S -malgrat la seva "aparença formal de legalitat", suposa un "clar frau de llei"- comporta "el missatge plebiscitari" que el president va pronunciar a l'hora de donar-lo a conèixer.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/423749/manos-limpias-vol-detingut-a-artur-mas