dilluns, 31 d’agost del 2015

L'alcaldessa de Badalona deixa Colau en evidència: “la manifestació de la Meridiana no és cap acte de campanya"

Dilluns, 31 d'agost de 2015 17:35 h

Dolors Sabaté confirma la seva presència a la Via Lliure de l’11-S hores després que Colau hagi declinat assistir-hi pels suposats vincles de la manifestació amb el 27-S


L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, de Guanyem Badalona en Comú, ha anunciat que serà a la manifestació de la Via Lliure, a l'avinguda Meridiana aquest 11 de setembre, “perquè no és cap acte de campanya". Sabater ha deixat així en evidència l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha dit a RAC1 que no anirà a la Via Lliure perquè el “lema de la manifestació de la via catalana fa referència explícita al #27S”. 
 




Segons informa l’ACN, Sabater ha recordat que no entrarà en campanya ni es posicionarà per cap de les formacions polítiques que s'hi presenten. Guanyem Badalona en Comú, la formació de Sabater, no s'hi presenta sota cap paraigües i es per això que decideix mantenir-se al marge. Per contra, l'alcaldessa ha demanat reunir-se amb tots els cap de llista del 27-S per exposar les necessitats de la ciutat. Aquest dilluns s'ha reunit amb Raül Romeva.

Durant la trobada amb Romeva, Sabater ha volgut assegurar "que un eventual govern provisional no aturi la resolució dels problemes importants que té la ciutat". L'alcaldessa és conscient que es podria obrir un període de transició després del 27-S i reclama que això no deixi en l'oblit els equipaments educatius, el projecte dels laterals o el deute de la Generalitat.



"Ens ha semblat important iniciar una ronda de contactes perquè Badalona té un pes important en el conjunt del país i era oportú analitzar conjuntament la situació amb els candidats", explica.

Després de Romeva, dimarts passarà pel seu despatx Lluís Rabell i a finals de setmana està previst que ho faci Antonio Baños. La resta de trobades encara no tenen fixada una data.  


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/427855/l-alcaldessa-de-badalona-deixa-colau-en-evidencia-la-manifestacio-de-la-meridiana-no-es-ca