dimarts, 25 d’agost del 2015

Gay de Montellà: ‘El discurs de la por de Madrid no és bo, no serveix per a res’

Dimarts  25.08.2015  09:39


oaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha parlat de les relacions que mantenien Catalunya i Espanya, i ha afirmat que el discurs de la por que s’exercia des de Madrid no servia per a res. En una entrevista a ‘El Món a Rac1′ ha explicat: ‘No pot ser que es doni molt i es rebi poc, això suscita malestar a Catalunya’, i ha apuntat que les balances fiscals no eren equilibrades.

Per una altra banda, és partidari de recuperar el diàleg i la voluntat de pactar amb l’estat espanyol, i per això ‘continua tenint vigor i sent necessari un pacte fiscal’.


Ha afegit que Catalunya continuava sent l’empresa més gran d’Espanya, però que necessitava un reequilibri, perquè si no es perdrien oportunitats. Ha dit que no tenia les infraestructures que necessitava.

Quan li han preguntat pel 27-S, Gay de Montellà ha deixat clar que eren unes eleccions autonòmiques encara que algú hi donés una altra visió, una clara referència al caràcter plebiscitari dels comicis.

‘En cas que guanyessin clarament els independentistes únicament s’obriria un procés que podria durar divuit mesos o divuit anys’, ha dit. També ha opinat: ‘Sobre el terreny polític els empresaris no tenim por, però som prudents’.


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/gay-de-montella-el-discurs-de-la-por-de-madrid-no-es-bo-no-serveix-per-res/