dilluns, 10 d’agost del 2015

Fernández Díaz amb l’aigua al coll

Dilluns, 10 d'agost de 2015 14:40 h

El ministeri de l'Interior diu que la trobada entre Fernández Díaz i Rato va ser "exclusivament personal" i "al marge" de la situació processal de l'expresident de Bankia.

 

 


El ministre d'Interior l'Ultradretista del PP,  J.FdezDíaz



El ministeri de l'Interior, que capitaneja el joc bruc contra el procés independentista, ha  rebut diverses peticions de dimissió després que la presma destapés que es va reunir en seu ministerial amb l’imputat Rodrigo Rato.  

Per això ha decidit justitficar la reunió alegant que la trobada de prop d'una hora al seu despatx el passat 29 de juliol amb l'exvicepresident del govern espanyol i expresident de Bankia, Rodrigo Rato, imputat per diversos delictes fiscals i cridat a declarar per l'Audiència Nacional, va ser per motius “exclussivament pesonals”. 

Qui es pot creure el ministre dels infomes fantasma?


Segons el comunicat difós, el ministre va atendre la petició de Rato de mantenir una trobada per tractar una qüestió "exclusivament personal" i "completament al marge" de la situació processal en què es troba.

D'aquí que el titular de l'Interior considerés que "el més correcte" era rebre'l a la seu del ministeri, ja que "garantia absoluta transparència i no hi havia res a ocultar". 

Segons el periodista Ernesto Ekaizer apunta que Rato volia trasmetre un missatge a Rajoy a través d’un dels seus ministres de major confiança.   


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/424216/fernandez-diaz-amb-laigua-al-coll