dimecres, 5 d’agost del 2015

El PSC té la barra de queixar-se que l’executiu Mas no ha avançat en l’autogovern

Dimarts, 4 d'agost de 2015 19:30 h

Els socialistes catalans copien el discurs al PP i diuen que la independència no s’aconseguirà de cap manera


El primer secretari del PSC a Barcelona, Ferran Pedret, ha valorat de manera negativa la legislatura que Mas va tancar ahir, i una de les grans queixes del socialista ha estat que l’executiu convergent no ha fet “cap avanç en l’autogovern, ni en el finançament”. Després de tres anys en què els socialistes han anat a la contra de qualsevol iniciativa parlamentària per aconseguir el dret a decidir –un pas clau per l’autogovern català-, ara en culpen Artur Mas.




"La indpendència no s'aconseguirà"

A més, el dirigent socialista ha entonat el mateix discurs que el PP a nivell espanyol repeteix dia rere dia: la plena sobirania de Catalunya mai arribarà. “La independència no s’aconseguirà ni amb la meitat més u dels escons del Parlament, ni amb cap altre nombre d’escons”, ha afirmat Pedret. 


El cap del PSC a la ciutat comtal també ha dit que “no concedim el caràcter plebiscitari a les eleccions del 27 de setembre, ja que són eleccions ordinàries”.

A partir d'ara, electoralisme en estat pur



Les contradiccions dels socialistes ara defensant l’autogovern del país porten a pensar que l’electoralisme en les declaracions dels representants polítics a partir d’ara seran constants.

És per això que la ciutadania haurà de recordar la trajectòria de cada formació i no només els discursos preelectorals. 

Una bona eina durant aquestes setmanes serà el llibre Zugzwang. El Dietari del Procés, l’obra que repassa dia a dia tot el que ha donat de si el procés de transició nacional des del 19 de desembre de 2012, data de la signatura del pacte de governabilitat entre Artur Mas i Oriol Junqueras per arrencar la legislatura.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/423684/el-psc-te-la-barra-de-queixar-se-que-lexecutiu-mas-no-ha-avancat-en-lautogovern