dijous, 27 d’agost del 2015

El joc brut de Margallo deixa perplex el Parlament d’Uruguai

Dijous, 27 d'agost de 2015 08:55 h

Albinyana denuncia pressions i xantatge del govern espanyol per impedir la compareixença de la delegació catalana al Parlament uruguaià.






El Secretari d’Afers Exteriors de la Generalitat, Roger Albinyana, ha denunciat a RAC1 "les pressions i xantatges" del govern espanyol per impedir la compareixença que finalment ha tingut lloc aquest dimecres davant la Comissió d'Afers Internacionals del Parlament de l'Uruguai, per explicar el procés d’independència de Catalunya. 

“El nivell de pressions en els últims dies ha estat important segons ens consta per boca del mateix president del Parlament”, ha assegurat Albinyana. 

La majoria de diputats del Parlament d’Uruguai convençuts que el sí guanyarà el 27-S, segons Albinyana


Albinyana també ha explicat que els diputats han quedat molt sorpresos per “la violació de la llibertat d’expressió i la ingerència del govern espanyol en un país sobirà”.

Cal recordar que l'objectiu de la compareixença, feta a petició de la cambra legislativa del país americà, era conèixer de primera mà el procés sobiranista català, les seves motivacions i les etapes posteriors a les eleccions del 27 de setembre.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/426934/el-joc-brut-de-margallo-deixa-perplex-el-parlament-duruguai