dilluns, 10 d’agost del 2015

Caram reclama a Colau que és mulli més amb el procés independentista

Dilluns, 10 d'agost de 2015 12:00 h


“No podem dir sí-sí i després no sé”, li etziba a Colau.

 



La monja dominica sor Lucía Caram a l'espai de "L'entrevista de l'estiu"


La monja dominica sor Lucía Caram a l'espai de "L'entrevista de l'estiu", ha carregat contra la indefinició de l’alcaldessa de Barcelona en vers el procés independentista i li ha retret que digui haver votat sí-sí el 9-N i després digui “no se”. 

També li ha reclamat que dialogui amb tothom per fer front a la pobresa. "Ada Colau s'haurà de resituar en la nova situació i haurà de dialogar amb tots, amb els col·lectius i amb els barris més populars, però també amb els comerciants, amb els empresaris i també amb la banca.", ha considerat.

"Jo crec que votar és normal en un país democràtic. I penso que Europa ha d'escoltar quan un país digui el que vol dir."


Sor Lucía Caram ha reiterat el seu suport al president Artur Mas, però ha assegurat que no vol implicar-se directament en els comicis del 27 de setembre i que no participarà en la candidatura sobiranista de "Junts pel Sí", ni  anirà a la manifestació del 11 de Setembre a la Meridiana.

"Jo no aniré a cap acte i cap manifestació, perquè penso que jo hagi d'estar alliberada per servir absolutament a tots. Però quan estic construint un país al costat dels més pobres i dels més vulnerables. 

Això em permet després anar i demanar als que ens estan representant que la seva veu també es tingui present a l'hora de fer un nou país"  


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/424207/caram-reclama-a-colau-que-es-mulli-mes-amb-el-proces-independentista