dilluns, 20 de juliol del 2015

Sant Quirze del Vallès arria la bandera espanyola

20/07/2015

PROCÉS

L'alcaldessa de l'Ajuntament (ERC) justifica que el poble vol "compartir i viure amb normalitat" el procés sobiranista.


Bernat Vilaró



L'Ajuntament de Sant Quirze, sense la bandera espanyola - diarisantquirze.cat


'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras (ERC), ha decidit arriar les banderes d'Espanya i de la Unió Europea de l'Ajuntament, després que el nou govern municipal, format per Junts per Sant Quirze i ICV, així ho hagi decidit. Fonts de l'Ajuntament han confirmat a El Singular que al consistori ja no s'hi hissa l'ensenya espanyola, tal i com ha avançat el diari local DiarideSantQuirze.cat.

Oliveras ha justificat que el poble vol "compartir i viure amb normalitat, conjuntament amb la resta del nostre país, el procés que Catalunya ha iniciat ja fa temps en la recerca de la seva llibertat com a nació".


En declaracions al Diari de Sant Quirze, l'alcaldessa ha afegit que cal "fer visible aquesta normalitat amb la col·locació de les banderes que ens representen com a poble i país".

La decisió de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès desacata la Llei de Banderes espanyola, que obliga que l'ensenya de l'Estat ha d'hissar en tots els edificis de l'administració pública. Tot i això, fonts de l'Ajuntament han dit a El Singular que l'alcaldessa coneix la llei i que tot i això ha decidit tirar endavant la decisió del ple.

Cal destacar que en el programa electoral de Junts per Sant Quirze i ICV s'hi recollia que el poble continuaria a l'AMI i que formaria part de la col·laboració del nou Estat català, en cas de victòria sobiranista el 27-S.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/07/sant_quirze_del_valles_arria_la_bandera_espanyola_110924.php 

2 comentaris :

QUI MANA NO PAGA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
QUI MANA NO PAGA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.