dijous, 30 de juliol del 2015

Rivera acollonit amb Garcia Albiol

Dijous, 30 de juliol de 2015 05:00 h

Diverses fonts consideren un error que el líder de Ciudadanos no es presenti primer a Catalunya: “deixar el 27S en mans d’Inés Arrimadas davant el populisme de l’ex-alcalde de Badalona ens costarà car”


Les alarmes han saltat a casa de l’Albert Rivera desprès de l’anunci fet pels populars de substituir Sánchez-Camacho pel tàndem Garcia Albiol i Andrea Levy. Consideren que la candidata Arrimadas perd moltes opcions davant el populisme del tàndem popular. Fins ara es veien guanyadors dins dels partits unionistes i ara comencen a veure amb preocupació que el PP pot recuperar vots perduts a Ciudadanos.










Albert Rivera volia presentar-se a les dues eleccions, i ara maldiu la decisió contraria en  comprovar que Albiol es menjarà Arrimadas

Les alarmes a la seu de Ciudadanos han esclatat en comprovar que la jugada del PP de proclamar Albiol candidat els passarà factura, es veien guanyadors dins de l’unionisme i a hores d’ara tot resta obert. Seria un desastre a pocs mesos de les eleccions espanyoles que Ciudadanos no lideri a Catalunya els partits unionistes.

Fins i tot alguns membres de la direcció reclamen fer-se enrere amb el nomenament d’Arrimadas i aposten per un tàndem amb Rivera



Sembla un impossible però Ciudadanos ha encarregat un estudi electoral sobre l’impacte d’Albiol que podria ajudar a prendre una dràstica i dificultosa decisió.

Al tàndem popular d’Albiol i Levy, el tàndem Rivera i Arrimadas per part de Ciudadanos

Però sembla difícil que Ciudadanos rectifiqui, encara que el tema resta al capdamunt de la taula pendent dels estudis electorals encarregats, si aquests demostren que Albiol pot liderar la derrota unionista, tot és possible.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/422658/rivera-acollonit-amb-garcia-albiol