dilluns, 20 de juliol del 2015

La llista conjunta de CDC, ERC i les entitats es presenta aquest vespre

Dilluns  20.07.2015  06:00

Hi assistiran Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals, a més dels dirigents de CDC i ERC.





Avui a dos quarts de vuit del vespre, al Museu d'Història de Catalunya, es presentarà el document intitulat 'Acord junts pel sí a un estat independent per a guanyar la Catalunya del futur'. A la presentació de la llista conjunta independentista del 27-S entre CDC, ERC i les entitats sobiranistes es preveu que hi assisteixin els dirigents de tots dos partits i les figures de la societat civil que donaran suport a la llista. 

Òbviament, també hi seran presents els tres primers candidats per la llista de Barcelona: Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals.

En un primer moment els partits havien anunciat que l'acte es faria al MNAC però poc després han rectificat i han dit que serà a la terrassa del Museu d'Història de Catalunya a les 19.30.

La presentació arriba després que els partits han ratificat l'acord. Es coneixen pocs detalls de la llista conjunta per al 27-S. Encara no té nom i no s'han confirmat els noms que hi aniran més enllà del número 5. El cap de llista serà Raül Romeva, seguit per Carme Forcadell i Muriel Casals. El 4 i el 5 són per a Artur Mas i Oriol Junqueras.

Informació relacionada:
Romeva subratlla que 'l'adversari' no és la CUP ni Sí que es Pot, sinó qui no vol que Catalunya voti
Carta de Romeva, Forcadell i Casals acceptant el desafiament del 27-S
Romeva: 'No és el deliri d'una persona, l'obsessió d'una institució ni la manipulació d'un partit'



Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticia/4449073/20150720/llista-conjunta-cdc-erc-entitats-presenta-vespre.html