dilluns, 6 de juliol del 2015

Junqueras viatja a l'Argentina i a l'Uruguai per explicar el procés sobiranista

06/07/2015

El president d'ERC iniciarà el recorregut a Buenos Aires, on es reunirà amb el Premi Nobel de La Pau el 1980 i activista a favor dels Drets Humans Adolfo Pérez Esquivel.


Agències



El líder d'ERC, Oriol Junqueras, al consell nacional del partit


El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha iniciat avui un viatge que el portarà a l'Argentina i a l'Uruguai per explicar el procés sobiranista de Catalunya. El republicà iniciarà el recorregut a Buenos Aires, on es reunirà amb el Premi Nobel de La Pau el 1980 i activista a favor dels Drets Humans Adolfo Pérez Esquivel, segons ha publicat 'El Periódico'.

A l'agenda del president d'ERC també figura una reunió amb l'expresident de l'Uruguai i actual senador José Mújica, a més d'una trobada amb la presidenta de l'associació Madres de Plaza de Mayo, Nora Cortiñas.

Mújica és un símbol per a alguns sectors de l'esquerra a Catalunya, es va reunir amb Ada Colau a Barcelona en plena campanya de les municipals, i, veient-se amb ell, Junqueras vol reivindicar el perfil social dels republicans.

En aquest sentit va de viatge en ple debat a Catalunya sobre si els sobiranistes concorren a les autonòmiques en una llista d'unitat civil sense la presència de polítics, una proposta que va fer el mateix Junqueras.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/07/junqueras_viatja_a_l_argentina_i_a_l_uruguai_per_explicar_el_proces_sobiranista_110512.php