dimecres, 22 de juliol del 2015

Joan Tardà crispa Jesús Posada

Dimecres, 22 de juliol de 2015 13:25 h

Margallo: "saltar-se les regles del joc condueix a l'arbitrarietat o la dictadura"


Matí d’atacs al procés. El president del Congrés diu que “Rajoy aturarà la independència”. Ja han aparegut els superguerrers de l’Estat espanyol que pretenen hissar i sostenir la bandera de la unitat d’Espanya des de la trinxera de l’antidemocràcia. Els insults i les amenaces s’han multiplicat en els darrers dies després que CDC-ERC i les entitats s’entenguessin per donar a llum a ‘Junts pel Sí’.



Tardà és el fuet català al Congrés. Duran sempre ha estat desaparegut


Posada ensenya la veritable cara del PP 

El diputat d’ERC, Joan Tardà, ha dit a la cambra baixa espanyola que "si existeix una voluntat majoritària dels catalans (sobre la independència al 27-S) això no ho para ni Déu ni Rajoy". 


Al seu torn, el president del Congrés dels diputats, Jesús Posada, també s’ha pronunciat sobre la possibilitat que Catalunya proclami la seva independència del Regne d’Espanya. "Rajoy ho pararà, votin el que votin, Rajoy, l'administració ¡ per descomptat la ciutadania pararem, això. No hi haurà independència" Fa una mica més d’un segle, Cánovas del Castillo afirmava el mateix en referència a Cuba. 

De fet, aquestes tradicionals amenaces es van produir en molts països sudamericans que avui ja no tenen cap intenció de tornar a Espanya.

Margallo es passa de revolucions



El ministre d’Afers Exteriors, Margallo ha dit avui que "saltar-se les regles del joc condueix a l'arbitrarietat o la dictadura". En una xerrada a la Casa Amèrica ha alertat de tots els riscos d’una decisió unilateral i ha amenaçat amb totes les plagues que habitualment es profereixen des de les elits espanyoles. Margallo ha finalitzant comparant l’actitud de Mas, novament, amb la de Tsipras. Margallo ha millorat una mica la qualitat democràtica dels seus comentaris, perquè fa un any comparava la situació de Catalunya amb la d’Ucraïna.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/421139/joan-tarda-crispa-jesus-posada