dimecres, 17 de juny del 2015

Societat Civil enxampada intoxicant sobre la delegació del Govern a Roma

Dimecres, 17 de juny de 2015 11:40 h

Piula una "exclusiva" sobre la superfície i el cost de la nova Delegació del Govern a Itàlia amb dades totalment falses.



 



Després de fer el ridícul de voler demandar una prestigiosa revista britànica per un reportatge sobre els vincles de l’entitat amb el filofeixisme, ara amb el seu afany de rebentar el procés, l’entitat unionista torna a quedar en evidència. SCC, que mai ha criticat els luxes i costos desorbitats de les ambaixades espanyoles –algunes al seu servei-, ha fet una piulada amb dades completament falses sobre la mida i cost de la Delegació del Govern a Roma. 

Poc després el periodista Jaume Clotet, responsable de comunicació de la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat desmentia la falsa “exclusiva”.

Intoxica que alguna cosa queda


L’endemà de l’anunci de l’apertura Societat Civil Catalana va piular una “exclusiva” que assegurava que la nova delegació ocupava un pis de lloguer de 1.88m2, amb un cost per a tots els catalans de 408.000 euros a l’any, poc després Jaume Clotet ho desmentia:

“Hola @societatcc_int: la delegació a Roma té 160 m2 i el lloguer són 4.000 € al mes. Només us heu equivocat de 928 m2 i 360.000 €. Ànims!”  


Enllaç noticia :

http://directe.cat/414330