dimarts, 2 de juny del 2015

Pepe Antich desemmascara la direcció d’Unió

Dimarts, 2 de juny de 2015 10:35 h

“La direcció d’Unió fa setmanes que escampa als diaris el que avui publica El Periódico”, ha assegura l’exdirector de La Vanguardia a RAC1


Les filtracions interessades de rumors des de la pròpia cúpula sobre el paper d’UDC al govern català han arribat a la premsa a través d’un titular contundent a El Periódico “Unió desafia CDC”, el dia que s’ha de concretar quina serà finalment la pregunta que es formularà el 14 de juny. En el subtítol, el rotatiu diu textualment que “els conselleres democristians sortiran del govern si Mas manté l’aposta independentista” i la notícia assenyala que Unió està disposada A concórrer en solitari el 27-S. Malgrat el desmentiment posterior d’Unió, Pepe Antich ha explicat a RAC1 que la direcció d’Unió  fa setmanes que escampa aquesta informació als diaris i que només era qüestió de temps que la informació veiés llum. 


Pepe Antich


A primera hora del matí el globus sonda llençat per la direcció d’Unió ha estat desactivat a través d’un comunicat dels òrgans de direcció de la formació en un sentit totalment contrari al de les informacions aparegudes al Periódico. 

El desmentiment, en el qual s’afirma que no hi ha voluntat d’abandonar el govern, explica que “En cap cas qüestiona la voluntat d’Unió de continuar avançant conjuntament amb CDC en el marc de la federació”.


L’estira-i-arronsa entre el sector Duran que arrossega el partit cap a l’abisme mentre prepara Construïm, i el sector independentista que tracta de no desconnectar el partit de la centralitat catalana, podria acabar amb un trencament de la formació.  



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/410337/pepe-antich-desemmascara-la-direccio-dunio