dissabte, 6 de juny del 2015

Jordi Sànchez, sobre la pregunta d'Unió: 'No sé si hauria aprovat l'examen en una facultat de comunicació'

Dissabte  06.06.2015  12:05

Autor/s: ACN

El president de l'ANC diu que cercarà la complicitat d'Ada Colau a Barcelona.




El president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez


El president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, considera que la pregunta d'Unió Democràtica perquè la militància es posicioni sobre la independència 'no ajuda a aclarir i, per tant, no serveix per a prendre posicions'. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Sànchez ha ironitzat sobre la redacció: 'No sé si hauria aprovat l'examen en una facultat de comunicació.' El president de l'ANC ha lamentat que Unió no hagi aprofitat l'oportunitat per a aclarir la posició sobre el procés i ha afegit que ara caldrà veure com s'interpreta la pregunta, i la resposta, diumenge vinent.

Sànchez ha assegurat que la pregunta ha aixecat 'indignació' entre molts militants d'Unió perquè no ajuda a aclarir res. Tot i això, ha afegit que ara cal respectar la votació i veure 'com interpreten els militants d'Unió la recomanació del sí i del no' i, sobretot, com interpreta el comitè de govern la resposta de la militància, en la votació de diumenge vinent.


Sànchez també s'ha referit a la relació de l'ANC amb el nou Ajuntament de Barcelona. El president de l'ANC ha dit que cercaran complicitat amb Ada Colau per a obtenir-ne 'ple suport institucional', especialment de cara a l'Onze de Setembre. Dilluns vinent la futura batlessa de Barcelona té previst de reunir-se amb l'ANC i Òmnium Cultural.

En aquest sentit, el president de l'ANC ha avançat que demanaran a Colau que participi en el full de ruta independentista i que deixi als regidors partidaris de la independència que treballin perquè Barcelona entri a formar part de l'Associació de Municipis per la Independència.

D'una altra banda, Sànchez s'ha referit a la final de la Lliga de Campions d'avui a Berlin entre el Barça i el Juventus i ha explicat que l'ANC ha repartit unes vint mil estelades per a 'aprofitar la imatge que Berlín oferirà al món'. L'ANC espera que d'aquesta manera el partit es converteixi en un bon aparador, més enllà del Barça, per a recordar la independència que es vol i que no es té.
Enllaç noticia :