dimecres, 10 de juny del 2015

Joana Ortega s'enfada amb Gispert pel seu independentisme

10/06/2015

UNIÓ

En canvi, CDC defensa la lleialtat de la presidenta del Parlament i retreu el posicionament de la vicepresidenta.


Q.Sallés (Parlament)



Núria de Gispert, amb una estelada i allunyada de Joana Ortega. - Unió


La batalla per la consulta interna d’Unió el proper diumenge estan pujant de to. Sobretot, per part, dels oficialistes. Com a mostra, la reacció de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, que en un acte de campanya interna a Girona, acompanyada de Josep Antoni Duran i Lleida i Ramon Espadaler, amb què va retreure a Núria de Gispert la defensa del “no” el 14-J.

A Ortega no li va caure gens bé que la presidenta del Parlament interpretés el “no” com un suport explícit i lleial al president de la Generalitat, Artur Mas, de cara el 27-S. Per a la vicepresidenta, “el procés català no és qüestió de lleialtats personals”. “Votar sí és defensar que “Catalunya continuï el procés i que Unió hi pugui influir”. En aquest sentit, Ortega es vanta d’estar querellada per ser fidel al procés.

Per altra banda, des de CDC critiquen el moviment d’Ortega que ha tancat files amb Duran i Espadaler en defensa de la pregunta. Fonts de la direcció convergent consultades per ElSingular consideren que la maniobra d’Ortega “no és lleial al president de la Generalitat”. “És la vicepresidenta, vicepresidenta!”, recorden per insistir que el càrrec implica continuar la mateixa línia estratègica que el president a qui hauria de substituir en els casos previstos legalment.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/ortega_s_enfada_amb_gispert_pel_seu_independentisme_109688.php