divendres, 26 de juny del 2015

ERC respon Pablo Iglesias: Sense independència "no es pot”

Divendres, 26 de juny de 2015 12:30 h

El diputat d’ERC Pere Aragonès publica una ràfega de tuits on posa sis exemples de perquè és necessària la independència.




El diputat Pere Aragonès ha respost al rebombori que s’ha organitzat avui a Barcelona amb la visita de Pablo Iglesias, amb sis tuits on ha exposat sis exemples de casos on el Congrés o bé el Tribunal Constitucional han aturat la reivindicació popular i sobirana de Catalunya. En el mateix sentit, el Vicesecretari general d'Acció Política, Cesc Iglesias, responia ahir des del seu compte de Twitter que sense independència no es pot guanyar la democràcia real.

El decret de pobresa energètica tombat pel TC, la Dació en Pagament tombada pel Congrés, l’impost a la banca tombat novament pel TC, el cas de l’aturada banca pública catalana per part de l’Estat, la protecció del petit comerç pel TC, i finalment el fracking, també aturat pel TC, són els sis exemples que expressa Pere Aragonès. 


Cesc Iglesias piulava després del bany de masses del líder de Podemos a Badalona: "Aquí solo 'se puede' ganar la democracia real con la independencia. Tu platocracia real ya fracasó".

Eduard Voltas, piulador actiu a la xarxa de l'orbita d'ERC, reclamava a republicans i la CUP una resposta ferma a Pablo Iglesias des de l'esquerra amb aquestes piulades: "Aquest paio ve aquí a repartir carnets i a donar lliçons sobre tot i tothom. 


Hòstia (política) amb la mà oberta i des de l'esquerra". I  afegia: "ERC i CUP, defenseu les posicions d'una vegada coi, que se us està pixant a la cara. Sembleu xaiets acomplexats".





Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/417138/erc-respon-pablo-iglesias-sense-independencia-no-es-pot 


2 comentaris :

Unknown ha dit...

unitat

Joan Camps ha dit...

No es el mateix una llista unitària (que jo no estic pas en contra) que una llista unitària de CDC = Llista de Partit.