dijous, 18 de juny del 2015

El govern espanyol: “Mas és l’element més destructiu de la política catalana de les últimes dècades”

El portaveu del Govern espanyol, José Luis Ayllón, coincideix amb l’exministra del PSOE, Carme Chacón, en que la ruptura de CiU demostra la divisió que genera “el pla secessionista de Mas”.


La candidata a cap de llista del PSC a les eleccions generals i exministre del PSOE, Carme Chacón, va dir en una piulada a Twitter  que “ 4 anys estirant la corda, dividint el país, famílies, germans, amics... Al final es divideixen ells, mor CIU i Catalunya no ha guanyat res”, en aquest mateix sentit, el portaveu del Govern espanyol, José Luis Ayllón,  en declaracions a El Periódico assegura que el govern del PP ja va advertir que temien que “un dels efectes que podia provocar tot aquest procés liderat per Artur Mas seria una gran divisió en termes generals i així ha estat. El primer en la societat i, ara, en la mateixa CiU ". 
 
 
Augment de la pressió a la Generalitat
 
Ayllón, també diputat del PP per Barcelona i secretari d’Estat de Relacions amb les Corts, en declaracions als passadissos del Congrés va assegurar que el procés “està molt tocat per part de tots el actors de l’operació” per la manca de criteri comú, però que no està “en vies de defunció”. Segons El Periódico, el PP augmentarà la pressió a la Generalitat cara el 27-S per contrarestar l’efecte de Ciudadanos que podria arrossegar molt vot del PP.   


Enllaç noticia :