dilluns, 8 de juny del 2015

El Barça llueix el triplet en una rua multitudinària a Barcelona

Diumenge  07.06.2015 21:45


L'equip ha fet el recorregut amb un autobús de dos pisos abans de tancar la celebració amb una festa al Camp Nou.






Milers de seguidors del Barça han rebut als carrers de Barcelona la plantilla l'equip, que ahir a Berlín va derrotar el Juventus de Torí a la final de la Lliga de Campions. Els jugadors han celebrat i lluït els èxits d'aquesta temporada, la lliga, la copa i la Champions, des de dalt d'un autobús. Amb el lema 'Campions', han anat de l'Arc de Triomf a la plaça del Doctor Ignasi Barraquer enmig d'una rua festiva i multitudinària. En acabat, el Camp Nou ha estat l'escenari del final de festa dels tricampions i del comiat definitiu de Xavi.

La cerimònia ha girat entorn d'un 'maping' projectat sobre cinc grans estructures, que simbolitzaven les cinc copes d'Europa i Champions aconseguides. 


S'ha fet un repàs dels moments més importants de la temporada i de les tres competicions conquerides, i també de la trajectòria als cinc èxits a la màxima competició europea (Londres 1992, París 2006, Roma 2009, Londres 2011 i Berlín 2015), fins a arribar al segon triplet de la història del club. Els jugadors han sortit al camp, s'han adreçat al pública i han fet una volta d'honor a l'estadi. La cerimònia s'ha acabat amb un espectacular piromusical.

Amb la victòria ahir en la final de la Lliga de Campions a Berlín, el FC Barcelona s'ha convertit en l'únic equip de futbol que aconsegueix dos triplets, és a dir, guanyar la mateixa temporada la lliga, la Copa i la Champions.



Començament de la rua, a l'Arc de Triomf.



Enllaç noticia :