dilluns, 8 de juny del 2015

Ada Colau es reuneix amb Jordi Sànchez i Muriel Casals

Dilluns  08.06.2015  06:00

Autor/s: ACN

La seu de l'ANC és l'escenari d'una reunió centrada en els resultats de les municipals i en el 27-S.


Jordi Sànchez i Muriel Casals






Ada Colau es reuneix avui amb el president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. És una més de les reunions que Colau fa amb les entitats, d'ençà que el 24 de maig es va convertir en el candidat més votat de les eleccions municipals a la capital catalana.

Aquesta reunió serà, amb tot, la primera que abordarà amb les principals entitats sobiranistes del país i servirà per a valorar el panorama electoral després de les eleccions a Barcelona i les perspectives polítiques amb vista a les parlamentàries del 27 de setembre.


Aquest cap de setmana, Sànchez s'ha referit a les relacions de l'ANC amb el nou Ajuntament de Barcelona i ha dit que miraria de cercar 'complicitat' amb Colau per obtenir 'ple suport institucional' sobretot amb vista a l'Onze de Setembre vinent. 

El president de l'ANC ha avançat també que li demanaria que participés en el full de ruta independentista i que deixés que els regidors partidaris de la independència treballessin perquè Barcelona entri a formar part de l'Associació de Municipis per la Independència.

La reunió d'avui arriba en la recta final de les negociacions per a formar pactes de govern als municipis, que s'han de constituir dissabte. Ada Colau ha mantingut fins ara contactes polítics amb ERC, PSC i la CUP, sense haver arribat a cap acord amb la coalició que encapçala, Barcelona en Comú.


Ada Colau



Enllaç noticia :