dimarts, 19 de maig del 2015

Mònica Terribas desemmascara Colau

Dimarts, 19 de maig de 2015 09:20 h

La candidata de Barcelona en Comú ha rectificat el seu discurs a mesura que Terribas es tornava més incisiva. Fins i tot ha hagut de defensar la gestió d'ICV per primera vegada


Mònica Terribas ha entrevistat aquest matí Ada Colau a Catalunya Ràdio. A la periodista no li ha costat massa feina desemmascarar les incongruències de Colau. El primer que li ha preguntat la periodista és per la confluència a Iniciativa, un dels partits responsables de l’actual model de ciutat. La candidata a l’alcaldia ha defensat la gestió ecosocialista, i ha dit que en temes socials va ser molt bona. Terribas li ha preguntat per coses que no s’hagin fet bé des d’ICV, i després d’evitar respondre diverses vegades, la cap de llista de BComú ha dit que probablement un dels errors va ser deixar la gestió del govern al PSC, un dels partits conjuntament amb PP i CiU que estan fins al capdamunt de corrupció.



Mònica Terribas ha entrevistat avui Ada Colau. Foto: @Catradio


“Barcelona manté la fórmula 1”

Colau ha volgut fer una crítica similar a la que fan les entitats socials del País Valencià, en relació al dispendi de la Generalitat Valenciana amb la fórmula 1, i s’ha enredat. La candidata de BComú ha intentat tirar de populisme i ha dit que Barcelona manté la fórmula 1. Terribas ràpidament li ha preguntat si enlloc de mantenir la fórmula 1 el que es mantenia era el circuit de Catalunya. Colau, en veure el nou error, ha fet una finta i ha canviat de tema.

La reforma de la Diagonal, un error d’interpretació

Ada Colau ha justificat un dels errors que tothom li recorda en campanya: l’exclusió del trànsit a l’Avinguda Diagonal. La candidata de BComú, fortament criticada per la resta de candidats d’inexperta i de populista, ha dit que va ser un error d’interpretació, i aleshores ha criticat la darrera reforma que s’ha fet tot demanant que retorni a la gent.

Xavier Trias és un mafiós


BComú diu que CiU té una forma de fer mafiosa, no que sigui un partit mafiós. Colau ha volgut deixar molt clar que no va acusar Xavier Trias ni CiU de mafiosos, que no ho faria sense cap sentència ferma. Ha fet referència a Pujol i a Xavier Crespo com a delinqüents, però ha hagut d’anar rectificant a mesura que Terribas li deia que algunes de les persones que citava, com Crespo, no tenien encara sentència en ferm malgrat les suposicions.

BComú creu que la independència és només una excusa

Mònica Terribas ha preguntat a la candidata de BComú sobre la independència de Catalunya. Colau ha respost que “a Barcelona no es poden posar més excuses des de les nostres institucions, amb els diners que té la ciutat i la riquesa que circula. Es podrien garantir molts serveis socials. És un tema de voluntat política” La giragonsa no ha acontentat Terribas que li ha dit que respongui sense atacar l’adversari. Colau aleshores ha respost que “hi ha una relació injusta amb l’Estat espanyol”. També ha dit que per la seva coalició, que té gent molt diversa en aquest sentit, “el dret a decidir és irrenunciable”. “Quina Barcelona volem? Una justa i democràtica, i ha de poder decidir lliurement la seva relació amb l’Estat”.


Enllaç noticia :