dilluns, 25 de maig del 2015

Marta Rovira: “Anem amb molta més força cap a la independència i la justícia social”

La secretària general d'ERC considera que en aquestes eleccions ha guanyat “el conjunt de forces a favor dela justícia social i de canvi”

La dirigent republicana aposta per “continuar convencent la gent amb les vistes posades en el 27-S”.


25/05/15 10:23 - Barcelona -



Marta Rovira, secretària general d'ERC Foto: ACN.

“Més regidors d'ERC significa que anem amb molta més força cap a la independència i la justícia social”. Així ha valorat la secretària general de la formació, Marta Rovira, l'ascens que ERC ha experimentat el 24-M. En declaracions a El Matí de Catalunya Ràdio, ha assegurat que estan “molt satisfets”. “Tots i cadascun dels regidors d'ERC han assumit el compromís de treballar per millorar les condicions de vida dels ciutadans i per aconseguir la independència”, ha argumentat.

ERC ha aconseguit en aquestes eleccions municipals 508.839 vots, duplicant així els 257.705 sufragis que va aconseguir en els passats comicis del 2011, i passa a ser la tercera força més votada a Catalunya. Amb 2.381 regidors se situa com a segona força en nombre d'edils als consistoris catalans.


“Estem en un moment històric i hem de continuar convencent la gent amb les vistes posades en el 27-S”.

En general, Rovira considera que en aquestes eleccions ha guanyat “el conjunt de forces a favor dela justícia social i de canvi”. I, en el cas concret de Barcelona, “Ada Colau ha recollit l'anhel de canvi”.

Respecte si aquesta victòria pot ser un entrebanc per al procés sobiranista, la dirigent republicana ha afirmat que Colau “s'ha expressat en moltes ocasions a favor del dret a decidir”.

Darrera actualització ( Dilluns, 25 de maig del 2015 10:34 ) 


Enllaç noticia :

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/859202-marta-rovira-lanem-amb-molta-mes-forca-cap-a-la-independenciar.html