divendres, 29 de maig del 2015

Albiol munta una ‘mani’ per aferrar-se a l’alcaldia

Divendres, 29 de maig de 2015 11:45 h

L’encara alcalde de Badalona mostra desesperació intentant mobilitzar la ciutadania


Garcia Albiol encara no ha paït que les regles de la democràcia diuen que governa el candidat que sap crear més aliances i suports, i no necessàriament la llista més votada. És per això que el líder del PP badaloní no està disposat a quedar-se amb les mans creuades i ha convocat els veïns a una ‘trobada’ amb ell. Subterfugis a banda, el pla de l’encara batlle és una manifestació en tota regla per aferrar-se al càrrec. 




 Busca una 'marea blava'

‘Trobada amb l’alcalde’, es pot llegir en castellà al cartell de promoció de l’esdeveniment. ‘Perquè allò que no han guanyat a les urnes no ho guanyin als despatxos’, aclareix el cartell. I en gran, un ‘uneix-t’hi’ sembla que cridi a allistar-se per l’exèrcit o a la revolució. Albiol espera que l’acte sigui una mostra de força i alguns ciutadans ja estan cridant a convertir l’acte en una ‘marea blava’.

Adoració al populisme d'Albiol


L’intent de bany de masses a favor d’Albiol se celebrarà dimarts vinent a les 7 de la tarda al barri de La Salut, una de les zones on el populisme contra la immigració ha tornat a triomfar en aquestes eleccions. Alguns veïns ja han confirmat assistència a la xarxa social Facebook, deixant comentaris com: “Arriba Albiol!”, “Estamos contigo”, “el mejor alcalde que ha pisado la ciudad con diferencia”, “ánimo alcalde, no le vamos a dejar solo”, “tienes que luchar, no te des por vencido”, ‘ayer de tanto defenderte me agredieron verbalmente, y adivina, era marroquí”.

Iniciativa a Change.org

Fins i tot, el fervor d’alguns veïns, que no s’adonen que Albiol només ha rebut un terç de suports dels qui van anar a votar, ha fet engegar una campanya de signatures a través del web Charge.org. En poc menys de 24 hores, ja ha rebut 300 suports. Tot i aquest intent de lluitar per la cadira, l’alcalde popular ho té magre de cara al ple d’investidura: CUP, ERC i ICV estan a punt de tancar un acord, que podria rebre també el suport de PSC i CiU. Amb tota probabilitat, la CUP ocuparà l'alcaldia mentre García Albiol munta una 'mani'. El món al revés?


Enllaç noticia :