dimecres, 15 d’abril del 2015

Pablo Iglesias ret homenatge als republicans regalant un DVD de “joc de trons” a Felip VI

Dimecres, 15 d'abril de 2015 10:25 h

El líder de Podemos ha assegurat al monarca que "segurament és una sèrie que li agradarà" i que "li donarà algunes claus per entendre la crisi política a Espanya".



foto twitter Podemos



El líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha participat avui a la trobada amb el monarca espanyol a Brussel·les, on Felip VI fa la seva primera visita oficial a les institucions de la Unió Europea. 

Podemos ha penjat a twitter la fotografia del moment de la trobada i una pregunta: “Saps què li ha regalat @Pablo_Iglesias_ a Felip VI aquest matí a Brussel.les?”. 


Després Iglesias ha explicat a la premsa que ha regalat a Felip VI un DVD 'Joc de Trons' per "entendre la crisi política a Espanya". 

Ahir a twitter  Iglesias deia: “Avui és # 14deAbril La millor manera d'homenatjar als que van lluitar per la democràcia i la llibertat al nostre país és treballar pel canvi”.  

Segons informa l'ACN, Podemos ha participat en la trobada amb el rei, on han canvi no han anat Convergència, ERC, ICV, IU ni Bildu. 

Els únics eurodiputats catalans que han saludat el rei són Francesc Gambús (Unió), Javi López (PSC) i Javier Nart (C's).


Enllaç noticia :