dimecres, 22 d’abril del 2015

Nicolás Maduro : "Rajoy és un racista!" (video)

Dimecres, 22 d'abril de 2015 10:20 h

Nicolás Maduro carrega contra el president espanyol i també contra Felipe González.


Nicolás Maduro, President de Veneçuela


El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, torna a criticar amb força el seu homòleg espanyol, Mariano Rajoy. El dirigent bolivarià ha apuntat a la presumpta corrupció del PP i li ha etzibat: “Rajoy forma part d’un grup de bandits i corruptes”.  

L’ha acusat de donar suport als terroristes al seu país i ha explicat per què: “És un racista, odia a Veneçuela perquè va ser des d’aquí que van sortir els exèrcits que van fer fora fins l’últim soldat de l’imperi espanyol”.

Rajoy, "hereu de la corrupció més flagrant"


Maduro també ha afirmat que a banda  d’estar darrere d’una suposada “conjura internacional” per derrocar el seu govern, Rajoy “és hereu de la corrupció més flagrant que hi ha hagut a Espanya en 100 anys”.

S'ha justificat dient que "els seus companys estan sent jutjats o estan presos per bandits o lladres". El president veneçolà diu que està preparant una resposta molt contundent a l’actitud de l’espanyol en el camp de la política i la diplomàcia: "Serà una resposta d'un milió de 'bolívars'". 

Les declaracions de Maduro arriben dies després que ja acusés el president espanyol d’una conspiració contra ell. D’altra banda, el parlament veneçolà ha declarat Felipe González com a persona non grata per “intentar interferir en els assumptes interns del govern bolivarià”. L’expresident espanyol s’ha implicat en la defensa d’opositors al règim de Maduro. 






Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/399750/rajoy-es-un-racista 

1 comentari :

Mela ha dit...

Hola Rosamary... Rajoy no es santo de mi devoción, pero Maduro tampoco
De verdad que me parece increíble que un hombre que parece medio loco o entero ;-) gobierne un país
Besos