dimecres, 22 d’abril del 2015

El jutge rebutja la querella de Marco contra Sánchez-Camacho

22/04/2015

El Jutjat d’Instrucció 13 de Barcelona aprecia un defecte de forma, ja que no s'ha celebrat ni intentat acte de conciliació entre les parts.


Nerea Rodríguez






El Jutjat d'Instrucció 13 de Barcelona ha acordat no admetre a tràmit la querella per calúmnies interposada pel director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, contra la líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutge ha pres aquesta decisió en apreciar un defecte de forma, ja que no s'ha celebrat ni intentat acte de conciliació entre les parts, tal com s'anunciava en l'escrit com a pas previ a la presentació formal de la querella.


En la seva compareixença en la comissió parlamentària del frau, Marco va anunciar que havia denunciat a Camacho i que la líder popular "va consentir" gravar l'esmorzar que ella va fer en el restaurant La Camarga de Barcelona amb Victoria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

"Informo al PP que aquest matí a les 8.34 hores l'he denunciat en el jutjat de guàrdia per un delicte de calúmnies", va dir en la seva primera intervenció davant la comissió sobre frau i corrupció política del Parlament. Marco va asseverar que es va sentir calumniat amb la compareixença de Camacho en la mateixa comissió, ja que va dir que l'enregistrament va ser il·legal.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/04/el_jutge_rebutja_la_querella_de_marco_contra_sanchez-camacho_108281.php