dimecres, 25 de març del 2015

"REPUGNANT" (Portada ABC)

Afloren nombroses crítiques a les xarxes socials per la portada de la vergonya que ha publicat avui l'ABC. 



Portada d'avui de l'ABC

Periodistes i molts usuaris de Twitter han denunciat avui la portada que ha editat l'ABC titllant-la de vergonyosa i repugnant. 

El diari madrileny aprofita la causalitat de l’accident per publicar la imatge del dolor i el patiment d’una dona amb un titular sensacionalista i un peu de foto encara pitjor: "Una mujer llora desconsolada ayer en El Prat, aeropuerto del que partió el avión de GermanWings, filial econónima de Lufthansa". 


Una mostra és la piulada del periodista Germà Capdevila:  "La portada d'avui de l'ABC no l'hauria fet ni The Sun. #periodismeRepugnant".

“Asco”, “ganes de potar”, “vergüenza”, “Seguro que esta mujer està encantada de salir en portada” i moltes peticions de retirar la portada (que ja ha estat publicada en paper), estan acaparant l’atenció de la gent a les xarxes socials.

L’altra cara de la moneda és la del diari alemany de prestigi, el Franfurter Allgemeine, que publica una fotografia amb la pantalla de temps de vol de l’aeroport de Düsseldorf, on es veuen un munt de vols aterrats, i el provinent de Barcelona sense cap notificació.


Enllaç noticia :



3 comentaris :

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Horrorosa que poca humanidad.

Abraçades, rosamary.

Rosa Mary ha dit...

Es una vergonya Mª Trinidad que aprofitin accident per fer atacs sense tenir en compte el dolor de familiars i amics.

Rosa Mary ha dit...

Gràcies a tots-es pel vostres comentaris Una abraçada !