dijous, 12 de març del 2015

Pelegrí esclata contra CDC

Dijous, 12 de març de 2015 12:05 h

El president del consell nacional d’Unió carrega contra CDC per les seves "ingerències inadmissibles" contraposant Duran i UDC


 (ACN).- El president del consell nacional d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha carregat contra CDC per les seves "ingerències inadmissibles" en les decisions dels democratacristians, contraposant el que pensa el seu líder, Josep Antoni Duran i Lleida, amb el que opina el partit. "Jo voldria fer una crida a CDC i als seus dirigents, perquè és pesat i injust absolutament que sempre es posi en contraposició que Duran va en una direcció i UDC en una altra. Això no existeix", ha assegurat, i ha opinat que les declaracions de l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, són "gratuïtes i no ajuden en res al procés". Felip va dir que UDC com a partit no és un obstacle per a la independència però Duran "ho podria ser".
 
 
El president del consell nacional d'UDC, Josep Maria Pelegrí
 Després d'haver-se reunit amb regants i productors d'Aitona (Segrià), Pelegrí ha demanat a CDC "respecte absolut i escrupolós" per als òrgans i persones que des d'UDC estan portant el partit, i ha recordat que la militància podrà decidir el 14 de juny el que vulgui. "Però ja n'hi ha prou d'escoltar segons quines declaracions que són gratuïtes i que no ajuden en res ni al procés ni a la convivència democràtica d'un país que ha de ser respectuós amb les opinions de tots", ha etzibat.
 

Pelegrí ha negat que hi hagi cap disfunció entre Duran i el partit, i ha remarcat que en els òrgans de decisió no s'han produït manifestacions en contra de la política que ha estat fent fins ara el partit. Per això ha fet una crida a CDC i als seus dirigents, perquè "és pesat i injust que sempre es posi en contraposició que Duran va en una direcció i UDC en una altra".

L'exsecretari general dels democratacristians ha remarcat que el seu és un partit sobirà i té la llibertat per decidir "el que cregui oportú i necessari quan ho cregui oportú i necessari", i ha titllat d'"inadmissible" que hi hagi "ingerències de persones, algunes de CDC, que estan constantment posant en contradicció Duran i UDC.


Enllaç noticia :