dilluns, 9 de març del 2015

Esperanza Aguirre vol el Barça i l’Atlètic fora de la Copa del Rei

Dilluns, 9 de març de 2015 11:40 h

"Participar al Campionat d'Espanya és lliure, però si s'hi participa i s'arriba a la final no es pot menysprear el conjunt dels espanyols, que som els que patrocinem aquesta competició", diu.





En l’article setmanal a “El Mundo”, la candidata a l'alcaldia de Madrid i presidenta del PP madrileny assegura que  els espanyols no han d’aguantar ofenses com els xiulets a l’himne. 

Contràriament al que va expressar l’entrenador del Madrid, Carlo Ancelotti, que va considerar que xiular l’himne era una expressió democràtica que s’havia de respectar, Aguirre demana que el Barça i l'Athletic Club "s'abstinguin de competir en el Campionat d'Espanya".  

"La resta d'espanyols no hem d'aguantar aquestes ofenses"


"Una altra vegada arriben aquests dos clubs a la final. I una altra vegada ja s'anuncia que les aficions aprofitaran la final de la Copa per mostrar aquest odi als altres xiulant l'himne i escridassant el rei", diu Aguirre.

Segons  Aguirre en les últimes ocasions els aficionats dels dos equips "han aprofitat la lògica solemnitat de l'acte per exhibir el seu odi cap a la resta d'espanyols". 

En aquest sentit, Aguirre reclama seguir l’exemple de Sarkozy que va suspendre un partit que es va jugar dies més tard a porta tancada després d’una xiulada a l’himne francès per part d’alguns aficionats.

“Qui menysprea el conjunt dels ciutadans que formen la nació espanyola té poc sentit que es presenti a una competició que, qui la guanya, té el reconeixement que li donen els ciutadans, un premi que, en representació de tots, porta el nom del rei". 


Enllaç noticia :