dilluns, 2 de març del 2015

“Espanyolitzar Barcelona”, OPA hostil del Govern Espanyol

Dilluns, 2 de març de 2015 05:00 h

Aprofitant el Mobile World Congress i amb l’ajut i la col•laboració entusiasta de l’entitat “Barcelona Global”, la marca “España” mostrarà al món una capital de Catalunya més espanyola que mai.




 

Segons El Periódico l’ens “Marca España” que lidera Carlos Espinosa de los Monteros, actuant d’esquenes a l’Ajuntament de Barcelona ha preparat una sèrie d’actes per mostrar al món una Barcelona més espanyola que mai. Per fer-ho ha comptat amb la col·laboració de l’entitat Barcelona Global que presideix Marian Puig que teòricament col·labora amb l’Ajuntament amb la promoció de la marca Barcelona i que en aquest cas li ha estat infidel. 

Tots aquests actes s’han preparat sense demanar la col·laboració de l’Ajuntament i la Generalitat i han contractat amb un bon sou al polifacètic Manuel Fuentes per tal que presenti cada nit i fins divendres al Moll de la Fusta un espectacle de vídeo mapping en 3D per exhibir el talent, la innovació i la creativitat espanyola a la capital catalana amb la lletra “Ñ” de protagonista. 

L’Ajuntament de Barcelona va aprovar fa 13 mesos l’Agència marca Barcelona i el més calent a l’aigüera pel boicot d’Espanya i l’entitat Barcelona Global


Boicot a l’agència creada per acord majoritari de l’Ajuntament amb el vot en contra del PP i ple suport a un acte d’apropiació de Barcelona en clau espanyola, un veritable manca de respecte a Barcelona i als seus representants polítics.

Manuel Fuentes presentarà cada nit un espectacle ofensiu contra la catalanitat de Barcelona

La lletra “Ñ” símbol del nacionalisme espanyol i la seva marca omplirà les nits barcelonines, han ocupat l’espai sense advertir al mateix ajuntament de Barcelona i la Generalitat,  i ens mostraran una Barcelona inexistent. Un cop més Espanya es fa seu per la cara allò que els interessa, és fan seves les medalles esportives catalanes i ara la creativitat, la innovació i l’esperit constructiu i de futur dels catalans. Nosaltres treballem i Espanya s’ho queda.

Un nou escàndol, Espanya es queda la marca Barcelona, l’espanyolitza i la mostrarà al món amb l’ajuda de Barcelona Global

No només ho han fet d’esquenes a l’Ajuntament sinó que mal utilitzaran la marca Barcelona, sense l’autorització de la capital catalana ni de la Generalitat, per tot el món, l’espectacle que presenten aquesta setmana amb motiu del Mobile World Congress serà presentant a Berlín i altres ciutats del món, una mostra més que Espanya no ens vol ni ens estima, tant sols ens vols espoliar, els diners i ara també la marca Barcelona, la futura capital de la Catalunya independent.


Enllaç noticia :