dimarts, 3 de març del 2015

Espanya, entre les 15 economies més miserables del món, segons 'Bloomberg'

Economia 03/03/2015

L’agència de notícies econòmica dels EUA elabora un informe fent servir la següent fórmula: sumar la taxa d’atur al canvi en l’IPC.


Nerea Rodríguez


Notícia de 'Bloomberg' sobre les 15 economies més miserables del món


Les 15 economies més miserables del món, segons 'Bloomberg'

‘Bloomberg’, la gran agència de notícies econòmica dels EUA, assegura que Espanya es troba entre les 15 economies més miserables del món. Segons un informe elaborat per la mateixa agència de notícies, Espanya ocupa el sisè lloc del rànquing, precedida per Veneçuela (en primer lloc), Argentina, Sudàfrica, Ucraïna i Grècia. Per obtenir aquesta llista, ‘Bloomberg’ ha utilitzat aquesta fórmula: sumar la taxa d’atur al canvi en l’IPC.





Aquesta fórmula que fa servir ‘Bloomberg’ està basada en una afirmació del premi Nobel d’Economia Milton Friedman: “La inflació és una malaltia que pot destruir una societat”. L’agència de notícies econòmica dels EUA assegura que “la misèria arribarà de manera més aguda a Veneçuela, Argentina, Sudàfrica, Ucraïna i Grècia durant aquest any”, perquè són “les cinc economies on viure i treballar és més dolorós”.

Després d’Espanya, que ocupa el sisè lloc, es troben Rússia, Croàcia, Turquia, Portugal, Itàlia, Colòmbia, Brasil, Eslovàquia i Indonèsia.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/espanya_entre_les_15_economies_mes_miserables_del_mon_segons_bloomberg_106813.php