dimarts, 3 de març del 2015

El Govern també gira la cara a Duran, i redactarà el ‘llibre negre de la recentralització’

Dimarts, 3 de març de 2015 15:00 h

El Govern català prepara un gran document que relatarà l’experiència de l’assetjament de l’Estat espanyol al que situa a “l’olimpíada del NO”


El conseller portaveu de la vicepresidència, Francesc Homs,  ha anunciat que el Govern treballa en la redacció del ‘Llibre negre de la recentralització’, després dels reiterats desencisos en relació tant al procés com en la nul·la resposta de l’Estat a les 23 propostes que va fer el president Mas l’estiu passat.  Homs, ha anunciat que es redactarà un document ampli, el ‘Llibre negre de la recentralització’, en el qual es recullin les desavinences amb l’Estat espanyol; una espècie de memòries de l’experiència del Govern català en relació al procés sobiranista i els greuges que arriben des de Madrid, sense victimismes.



Homs ha anunciat que el Govern prepara el 'Llibre negre de la recentralització'.

 Guerra oberta contra Duran

El Govern també ha respost a Duran i Lleida, i s’ha mostrat taxativament “en desacord” amb les opinions polèmiques del seu soci de federació i de govern, Duran i Lleida. Homs ha dit que a dins el govern hi ha unitat d’acció de cara a l’exterior, i ha valorat la feina del Diplocat.

El Govern, i CDC, ja fa temps que no tapa les vergonyes i les fractures internes que provoca Duran, com fins fa uns mesos. El conflicte ja és obert i, en any electoral, no té aturador.


Medalla d’or

Homs ha anunciat les tres medalles d’or de la Generalitat que el president Mas entregarà dilluns vinent.

Els premiats seran la supervivent del camp de concentració nazi de Ravensbrück, Neus Català, l’escriptor Josep Maria Espinàs, i el catedràtic de Patologia Digestiva, Joan Rodés.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/389673/el-govern-tambe-gira-la-cara-a-duran-i-redactara-el-llibre-negre-de-la-recentralitzacio