dimecres, 18 de març del 2015

Dinou morts en un atac al museu del Bardo de Tunísia

Dimecres  18.03.2015  14:34

Autor/s: ACN

Mitjans locals informen que entre les víctimes hi ha turistes europeus i els atacants.





Dinou persones han mort aquest migdia en un atac al parlament de Tunísia i al Museu Nacional del Bardo, segons ha informat el ministeri de l'Interior tunisià i recull la premsa internacional. Entre les víctimes de l'atac, en un dels principals llocs turístics de la capital, hi ha diversos turistes europeus i els atacants, tot i que de moment no se n'han pogut verificar les nacionalitats.

Mitjans internacionals com la BBC, citant fonts de Tunísia, asseguren que entre les víctimes hi hauria almenys un ciutadà espanyol i d'altres de britànics i italians. Fonts del Ministeri d'Exteriors espanyol no han pogut confirmar a l'ACN la presència de turistes espanyols al lloc dels fets, però sí l'activació d'una unitat de crisi, en coordinació amb l'ambaixada d'Espanya a Tunísia.


La representació espanyola al país està 'seguint els esdeveniments al minut' i en contacte permanent amb les autoritats tunisianes, segons les mateixes fonts.

El portaveu del ministeri de l'Interior, Mohamed Ali Aroui, ha informat que 'dos o més terroristes' han atacat el Museu del Bardo 'armats amb kalaixnikovs', segons recull la BBC. El Museu del Bardo és un dels punts turístics més importants de Tunis, i té una gran col·lecció arqueològica i de mosaics.


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticia/4236465/20150318/dinou-morts-atac-museu-bardo-tunisia.html