dimarts, 17 de febrer del 2015

Xevi Xirgo Teixidor:Petons i abraçades

17/02/15 02:00 -

La direcció de Convergència i Unió, després d'una nova setmana d'estira-i-arronses entre CDC i UDC, va tornar ahir a fer-se petons i abraçades. La coalició va deixar clar que Duran i Lleida és un gran valor per a CiU, que té el suport total, complet, absolut, indiscutible i unànime de tots, de tothom.



Del món mundial, vaja. Petons i abraçades. Hi ha una gran sintonia entre les dues formacions, tothom va al mateix pas, i tot va molt i molt bé. El que els deia: petons i abraçades. Ha, ha, ha. Això és com un déjà-vu

Surt un dia Duran i Lleida i diu que la declaració de sobirania aprovada pel Parlament no és res. Crisi i, al cap de quatre dies, petons i abraçades. Quatre dies més tard, surt Duran i Lleida i diu que en realitat el 9-N no és el 9-N de veritat. Crisi. Declaracions i contradeclaracions i, al final, petons i abraçades. 

Un dia en la seva carta web habitual dels divendres deixa ERC de cap per avall, diu que no se'n refia, dels republicans, i surten els seus socis convergents a dir que res, que no en fem cas. Quatre dies més i petons i abraçades. 

Duran se les heu públicament un bon dia amb el conseller de la Presidència dient-li que els temes d'internacional no els sap gestionar bé, es munta un petit sidral i al cap de quatre dies, petons i abraçades. 

I fa quatre dies CDC i UDC voten diferent al Congrés en relació amb el pacte antigihadista a Madrid i, finalment, tot acaba amb petons i abraçades. 

És fantàstic, això de CDC i UDC. O, millor dit, això de CDC i Duran i Lleida. Però saben què? Doncs que al final tot plegat és bastant lamentable, i que el qui digui que entre CDC i UDC tot és una bassa d'oli, o és un il·lús o menteix. 

Tots sabem que un dels atzucacs que ha patit i encara no ha resolt el procés que viu el país és la desconfiança genètica que hi ha entre CiU i ERC, i d'això en parla tothom, però no tinc la percepció que de la que hi ha entre CDC i UDC, que sotto voce es diuen de tot, en parlem igual. Això sí, en públic, petons i abraçades.

Darrera actualització ( Dimarts, 17 de febrer del 2015 02:00 ) 

Enllaç noticia :

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/823572.html